loading

Ukratko o nama

Proizvodi za žene, bebe i djecu na jednom mjestu

Proizvodi za žene, bebe i djecu na jednom mjestu

Žena i dijete je internet trgovina s ponudom proizvoda za žene, bebe i djecu. Ovdje možete naći sve na jednom mjestu, od kozmetike, higijene, hrane, pa sve do opreme za bebe. Cilj nam je da proizvodi koji su u ponudi budu vrhunske kvalitete, organskog podrijetla, te da sadrže prirodne materijale.

Posebnu pažnju posvetili smo hrani i kozmetici za bebe i djecu koja osim što u svom sastavu ima prirodne sastojke iz organskog uzgoja, posjeduje i različite certifikate za sastav i kvalitetu.

Naše prednosti

Prilikom odabira proizvoda koje nudimo našim kupcima poseban naglasak stavljamo na kvalitetu, prirodan sastav i organsko podrijetlo sirovina, te ekološku prihvatljivost istih.

 

Inovativnost

Inovativnost

U ponudi naših proizvoda uvijek ćete naći i neki potpuno novi, inovativan proizvod, poput štapića za uši izrađenih u potpunosti od papira.

Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta

U odabiru proizvoda jedan od važnijih faktora je i kvaliteta proizvoda. Svi naši proizvodi su visoke kvalitete tako da vrlo često možete vidjeti na njima i Premium oznaku.

Prirodni proizvodi

Prirodni proizvodi

Znamo da su uvijek najbolji proizvodi oni koji dolaze iz prirode. Tako smo u odabiru, posebno higijenskih proizvoda za žene i bebe, veliku pažnju posvetili tome da proizvodi u svojem sastavu imaju prirodne sastojke, kao npr. pamuk.

Certificirani organski proizvodi

Certificirani organski proizvodi

U našem asortimanu dječje kozmetike i hrane naći ćete proizvode za bebe koji u svom sastavu imaju isključivo sastojke iz organskog uzgoja čija kvaliteta se neprestano provjerava i potvrđuje certifikatima za sastav i kvalitetu.

Odgovornost prema okolišu

Odgovornost prema okolišu

U odabiru naših proizvoda posebnu pažnju posvećujemo i tome gdje proizvodi završavaju nakon uporabe i kako se zbrinjavaju. Tako ćete u našem asortimanu naći papirnate štapiće za uši koji se nakon uporabe u potpunosti recikliraju i ne zagađuju okoliš.

Ekološka osviještenost

Ekološka osviještenost

U odabiru proizvoda koje ćemo ponuditi našim kupcima fokus nam je na sastavu proizvoda koji mora biti:  prirodan, organski, te ekološki prihvatljiv.