loading

Uvjeti kupovine

Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Incite code d.o.o., Vojvodići 6, 10431 Sveta Nedelja-Novaki, OIB: 37975089639, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac mora biti registriran na web stranici www.zenaidijete.hr kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe.Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle Kupac će Prodavatelju platiti bankovnom doznakom (općom uplatnicom), pouzećem, kreditnom karticom ili Paypalom na osnovi Kupčeve narudžbe. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.
 


Diners Club InternationalVisa   MasterCard  Maestro 
        

Izjava o korištenju WSPay-a

Incite code d.o.o. /Zenaidijete.hr koristi WSPay sustav naplate kreditnih kartica.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Zahtjev za terećenjem kreditne kartice online autorizacijom procesuira se uz uslugu WSPay putem interneta ( prema autorizacijskom centru izdavača kartica ), i to u stvarnom vremenu. Nema ručnog procesuiranja zahtjeva, nego se broj kreditne kartice automatski provjerava i autorizira u autorizacijskom centru kartičnih kuća.

Tajnost podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su Secure Socket Layer (SSL) protoklom sa 128 bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija postupak je šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Na takav način omogućen je siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisničkog računala i WSPay servisa, i obrnuto.

Prodavatelj ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

   Visa Secure   WSpay - Web Secure Payment Gateway   Mastercard® Identity Check™    

Dostava

Dostava robe vrši se u pravilu od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je od 2 do 4 radnih dana od narudžbe.

Povrat i reklamacije

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail info@zenaidijete.hr. U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu adresu u roku dogovorenom s Prodavateljem. Reklamacija će se smatrati valjanom ukoliko se pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Jamstvo privatnosti

Jamstvo privatnosti opisuje kako Incite code d.o.o. / zenaidijete.hr postupa s vašim osobnim podacima tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Incite code d.o.o. / zenaidijete.hr sazna tijekom vašeg korištenja www.zenaidijete.hr internet trgovine. Incite code d.o.o. / zenaidijete.hr se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.zenaidijete.hr internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju. Incite code d.o.o./ zenaidijete.hr će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Izmjene

Incite code d.o.o. / zenaidijete.hr zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.zenaidijete.hr

Pitanja i prijedlozi

Sva pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail: info@zenaidijete.hr

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.zenaidijete.hr komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sve cijene su izražene u kunama, a plaćanje se vrši u kunama.